Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DANSA SAMBA MED MIG

maj 5

Följ med JEC till Lorensbergsteatern!

DANSA SAMBA MED MIG – EN HYLLNING TILL CORNELIS

I Dansa samba med mig får du som åskådare uppleva den odödliga skalden Cornelis på ett helt nytt sätt. Som publik kommer du att se, höra och följa med Cornelis på en resa mellan Brasilien och Sverige, innehållande sorg och lycka under 1600-tal och 2017. Dina favoritdansare från Let´s Dance kommer med sin dans att illustrera låtar sjungna av tre sångare som kompletteras inspelat material från artister som Lill Lindfors och Andreas Weise på ett sätt du inte kan ana! Klassiker som Brev från Kolonien, Felicia adjö eller balladen om Fredrik Åkare och Cecilia Lind är bara några av låtarna som kommer att sjungas. (Från: Lorensbergsteaterns hemsida)

Jag är inte den som är intresserad av dans men vi var på ”En dans på rosor” med samma ensemble. Den glädje dom presenterade under den föreställningen skapade ett bestående minne. När dom nu återkommer och med musik av Cornelis var det inget svårt val för mig, jag köpte biljetter. Jag har ytterligare åtta biljetter på parkett rad 8 som jag kan erbjuda medlemmar i JEC.

Biljetterna kostar 685 kr/st.

Anmälan görs till ordforande@jec-sweden.se senast 25 Mars.
Meddela hur ni vill betala till konto eller Swish. Betalning = definitiv anmälan.
Tanken är att innan föreställningen träffas vi i Gothia Tower tar något att äta och dricka. Välkomna att följa med på en oförglömlig dansupplevelse.

Ingemar

Infoblad här

Detaljer

Datum:
maj 5

Arrangör

Britt & Ingemar Blad
E-post:
ordforande@jec-sweden.se

Plats

Lorensbergsteatern
Berzeliigatan 4
Göteborg, 412 53 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://www.lorensbergsteatern.se/